Ajankohtaisia tapahtumia, tarjouksia ja uutuuksia
Kauneuspuoti Villa Vadelmassa

 KAUNEUSPUOTI VILLA VADELMAN AJANKOHTAISIA ASIOITA:

 

AUKIOLOAJAT:
MA-PE KLO 8.00-20.00   SOPIMUKSEN MUKAAN
LA         KLO 10.00-16.00  SOPIMUKSEN MUKAAN

 

Vinkki: voit myös tilata verkkokaupan kautta tai puhelimitse ostoksesi etukäteen ja noutaa ne Villa Vadelmasta  sovittuna ajankohtana.

Vapaat hoitoajat näet nettiajanvarauksesta tai soittamalla ja varaamalla ajan. Nettiajanvaraukseen EI TARVITSE KIRJAUTUA eli mitään tunnuksia ei tarvitse keksiä ajanvarausta varten. Mikäli et löytänyt ajanvarauksesta sinulle sopivaa hoitoaikaa, niin soita p. 044 020 4750 ja voimme katsoa sopivampaa aikaa.
Aivan kaikkia aikoja en voi heti avata ajanvaraukseen koulutustyöni vuoksi.
t.Hanna

 

 

 

 

 

 

Poikkea rentoutumassa!
PP_tunnus-pinkkivalk

Villa Vadelma sijaitsee idyllisessä Kumpulassa Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Bussi numero 70 kulkee Helsingin rautatieasemalta aivan hoitolan kulmille, jää pois pysäkillä nimeltä Sumatrantie, ylitä Kustaa Vaasan tie Kumpulan puolelle ja kävele n. 400 metriä ja olet perillä.

Bussi numero 55 kulkee myös Rautatientorilta, sen reitti kulkee Kalasataman kautta ja bussi tulee aivan hoitolan vierelle -> jää pois Väinö Auerinkadun ja Intiankadun kulmassa, kävele n.300 metriä ja olet perillä.

Mikäli metro on sinulle kätevin tapa liikkua, voit jäädä pois metrosta Kalasatamassa ja tulla siitä bussilla numero 55.

Sörnäisten kurvista tulee useita busseja, jotka kulkevat Kustaa Vaasan tietä, esim. bussit nro 75, 77 ja 742 -> jää pois Sumatrantien pysäkillä, ylitä Kustaa Vaasan tie Kumpulan puolelle ja kävele n. 400 metriä ja olet perillä.

Tervetuloa hoitoihin, palvelen joustavasti, tavataan hoitolassa!