HEMMOTTELEVAT JA TEHOKKAAT PAKETTIHOIDOT

Hemmottelupaketti arkeen & mielen piristykseksi n. 2 h / 125 €

Hoito alkaa n. 10 min selän hieronnalla, josta jatketaan rentouttavalla kasvohoidolla ihosi tarpeiden mukaan (esim. puhdistus, kosteutus tai kiinteytys).  Kasvohoito sisältää pitkän hieronnan (n. 25 min. kasvot & dekoltee-alue tai jos on paljon puhdistettavaa kasvoilla, niin hierotaan tilalla dekoltee & kädet ja käsivarret). Hoito sisältää myös kestovärit ripsiin ja kulmiin & kulmien muotoilun sekä minimanikyyrin kynsien lakkauksella ja halutessasi kevyen meikkauksen.

 

Jalkojesi ja käsiesi hyvinvoinniksi
120 min / 100 €

Tässä hoidossa saat kätevästi jalat ja kädet kuntoon samanaikaisesti. Jalkasi hoidetaan perusteellisesti, samoin kätesi. (Kohdassa jalkahoidot ja käsihoidot lisätietoja hoitojen kulusta.)

Päiväsi hemmoteltavana:
3 h / 175 €

sis. perusjalkahoidon, Villa Vadelman peruskasvohoidon, kulmakarvojen siistiminen, pikamanikyyrin & kosteuttavan naamion käsille sekä lasillisen smoothieta.

Tämä pitkä hemmottelu saa varmasti stressiä hellittämään ja hyvän olon sekä mielen. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja jatkuu jalkahoidolla ja samaan aikaan nautiskelet lasillisen smoothieta. Sitten vain makuulle, hoidon jatkuessa kasvohoidolla ihollesi sopivilla, hyväntuoksuisilla ja hoitavilla tehotuotteilla, myös kulmakarvasi siistitään. Kasvohoidon lomassa tehdään käsihoitoa ja kätesi hierotaan käsivarsia myöten. Hieronnan jälkeen kätesi hoidetaan kosteuttavalla ja ravitsevalla hoitonaamiolla. Lopuksi kynnet ja kynsinauhat siistitään ja halutessasi lakataan.

VINKKI: Tämä yllä oleva hemmottelunautinto sopii myös esim. morsiammelle tai sitten morsiammelle voidaan suunnitella myös toiveiden mukainen hoitopaketti. Hemmottelunautinto voidaan suunnitella joko kaason kanssa yllätyksenä tai yhdessä morsiammen kanssa. Hinta määräytyy hemmottelupaketin mukaan. Kuohuviinitarjoilu sisältyy aina, talo tarjoaa morsiammen kunniaksi!

Odottavan äidin paketti
95 min / 100 €

Sis. hemmottelevan kasvohoidon ja rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan sekä kupillisen yrttiteetä ja tuoreita hedelmiä.

Miehelle huolittelua, hoitoa ja hemmottelua
120 min / 110 €

Sisältää kasvo-, jalka- ja käsihoidon. Kasvohoidon yhteydessä siistitään haluttaessa kulmakarvat. Käsihoito-osuudessa hoidetaan käsien iho ja siistitään kynnet. Jalkojen hoito sisältää ihon hoidon (huomioiden kuivuuden ja kovettumat), hieronnan sekä kynsien siistimisen.