villa-vadelma-ikkunatarra

Kasvohoidot luonnollisilla ja ravinteikkailla tuotteilla

Kasvohoitojen aluksi kyselen hieman ihosi kotihoidosta, ravintotottumuksistasi jne, jotta voin tarjota sinun ihollesi parhaiten sopivan hoidon sekä hoitotuotteet.
Mikäli kasvohoidon valinta tuntuu sinusta hankalalta, ei sinun tarvitse päättää hoitoa soittaessasi, vaan voin määrittää sinulle sopivan hoidon, kun saavut paikalle ja katsottuani ihoasi sekä keskusteltuamme hoidon tarpeestasi.
Halutessasi saat myös mukaan kotihoito-ohjeet, jotta ihonhoitosi olisi antoisaa myös kotona.

Kaikissa kasvohoidossa käytetään korkealuokkaista suomalaista luonnonkosmetiikkaa, joka on ravitsevaa, hyvin imeytyvää sekä hyvin siedettyä iholla. Nämä hoitosarjat ovat laadukas ammattilaissarja EkoPharma Professional, sekä luonnonkosmetiikka-pohjainen BTB13- tuotesarja, joka perustuu kantasoluteknologiaan.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ne kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa,ja auttavat näin kaikkia ihotyyppejä näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä ja elinvoimaisemmilta.Tuoteet eivät sisällä lainkaan keinotekoisia hajusteita, väriaineita, parabeeneja eikä täyteaineita.
Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Lue tuotesarjoista lisää sivuiltamme kohdassa ”tuotteet”.

Villa Vadelman marjaisa peruskasvohoito
65 min / 68 €

Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pintapuhdistus, ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat hoitotuotteet, kuorinta, kasvo- & dekoltee-hieronta, naamio, loppuvoiteet. Tämä hoito sopii hyvin esimerkiksi silloin, jos edellisestä kasvohoidostasi on kulunut jo jonkin aikaa ja haluat, että ihosi kunto kartoitetaan ja katsotaan, millaista hoitoa ihosi tarvitsee. Hoito sopii myös hyvin ihon ns. ylläpitohoidoksi tai rentoutumiseen.


Puhdistushoito eli mekaaninen ihonpuhdistus
75 min / 75 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon perusteellisen syväpuhdistuksen komedoraudalla (eli mustapäitä poistavalla instrumentilla), desinfioivan ja ihoa rauhoittavan korkeataajuushoidon, paineluhieronnan, rauhoittavan naamion ja loppuvoiteen. Hoito sopii hyvin silloin, jos ihossa on paljon epäpuhtauksia.


Ihon puhdistushoito ultraäänellä sekä mekaanisesti
85 min / 85 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä ihon syväpesun ultaäänikasvolaitteella, jolla ihotali saadaan nostettua hyvin ihon pinnalle ja ihon väri kirkastuu huomattavasti. Tämän jälkeen tehdään perusteellinen syväpuhdistus komedoraudalla (eli mustapäitä poistavalla instrumentilla). Hoito jatkuu vielä paineluhieronnalla, rauhoittavalla naamiolla ja loppuvoiteilla. Hoito sopii hyvin silloin, jos ihossa on paljon epäpuhtauksia tai tupakoivalle henkilölle ihon kirkastamiseksi.


Ultraääni -ihonpuhdistushoitosarja  (sis. mekaaninen) 3 x sarja yht. 210 €  (1 hoitokerta n. 85 min)
Tällä tehohoitosarjalla kasvojen ihoa saadaan kirkastettua, puhdistettua, kuorittua, elastisoitua ja heleytettyä tehokkaasti. Hoidot suositellaan ottamaan n. viikon päästä toisistaan parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Yhdessä mekaanisen ihonpuhdistuksen kanssa puhdistusta kaipaava iho saadaan puhdistettua parhaiten.
Hoidon kulku sama kuin yllä oleva yhden kerran ultraääänipuhdistus.


Mikroneulaushoito 0,5 mm neuloilla
Hoito kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä (hyperpigmentaatio, maksaläiskät) ja auttaa hoitoaineita imeytymään ihoon tehokkaammin. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Villa Vadelman mikroneulaus-hoidossa vaikutus dermiksen fibroblastisoluihin ja epidermiksen kantasoluihin saadaan patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä.


  • Ensimmäinen hoitokerta n. 90 min 115 €  sis. konsultaatio n. 15 min. (ensimmäisellä kerralla), jossa täytetään hoitokortti ja käydään hoito läpi. Hoito sisältää: konsultaatio, henkilökohtainen rolleri (0,5 mm neulat), alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus, rauhoittava naamio, jonka aikana voidaan hieroa esim. kädet tai dekoltee, jos dekoltee-aluetta ei ole käsitelty.
  • Sarjahoitona hinta kasvot ja kaula : 95 € / 60 min (kts. yllä hoidon kulku)  
  • Kasvot, kaula ja dekoltee 110 € / 90 min (kts. yllä hoidon kulku)
  • Mikroneulausta ei voi tehdä jos on: diabetes, meneillään oleva solunsalpaaja hoito tai sädehoito, ihosyöpä tai pahanlaatuinen kasvain, aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus (herpes), kolmoishermosärky, arpikeloidi-taipumus, veritauti, kuten verenvuototaipumus, Marevan-lääkitys tai muu verta ohentava lääkitys, kolmoishermosärky, epilepsia, raskaus tai imetys, psoriasis, dermatiitti, rosacea (lievä ei haittaa).Suosittelemme min. 5-6 kerran sarjahoitoa tässä hoidossa.

Neulaton kohottava, silottava ja ihon väriä tasoittava erikoiskasvohoito
Dual Injector -laitteella 70 min / 87 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pienen ihoanalyysin, jonka mukaan valitaan sopivat hoitotuotteet, kuorinnan, neulattoman Dual Injector-hoidon n. 20 min, kasvo- & dekoltee-hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Tämä hoito soveltuu silloin, jos iho on veltostunut, haluaa silottaa juonteita, roikkuvaa kaulan ihoa, kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon väriä tai saada syväkosteutta iholle (ei sovi raskaana oleville, ei vaikeaa yleissairautta sairastaville, epilepsiaa sairastaville, ihosairautta tai syöpää sairastaville, eikä silloin jos käyttää sydäntahdistinta).


Kiinteyttävä, ihon väriä tasoittava marjaparatiisi kasvoille 85 min / 89 €
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän ja väriä tasoittavan viilennyshoidon – kasvot, kaula ja dekoltee-alueelle, kasvo- & dekoltee-hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Tämä hoito sopii mille tahansa ihotyypille ja toimii hyvin niin nuorelle iholle kuin ikääntyvämmällekin iholle. Hyvä hoito esim. ennen juhlia heleyttämään kasvoja, tai muuten vain kosteuttamaan ja heleyttämään ihoa.


Hetkessä heleäksi 45 € / 35 min
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin & kevyen kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
Tämä kasvohoito on kasvojen “freesaus” esim. ennen juhlia tai ennen meikkausta tai jos kaipaat rentoutusta vain hetkeksi.


Tehokasvohoito miehille
60 min / 60 €

Virkistävä ja puhdistava kasvohoito. Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoiteet (puhdistuksessa laitehoito). Kuorinnalla kirkastetaan ihoa ja ehkäistään samalla sisään kasvaneiden partakarvojen aiheuttamia tulehduksia, hierontaosuus on erittäin rentouttava ja muokkaa kasvojen lihaksia ja elvyttää verenkiertoa. Hoidossa käytetään laadukkaita ja tehokkaita miesten sarjan puhdistusaineita ja voiteita ihotyypin ja iän mukaisesti soveltaen.


Kasvohoidon Rolls-Royce – erikoistehohoito kasvoille
n. 100 min / 110 €

Tämä kaiken kattava kasvohoito sisältää alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, ihoanalyysin, kulmakarvojen muotoilun, kuorinnan, seerumin + hieronnan (kasvot + dekoltee), naamion, toisen hieronnan (kasvot + dekoltee), toisen naamion, joka määritellään yksilöllisesti asiakkaan ihon mukaan ja myös valmistetaan asiakkaan ihon mukaan vasta hoidon aikana. Lopuksi silmänympärysvoide ja kevyt ehostus.
Hoidon aluksi huomioidaan asiakkaan toiveet sekä ihon tarpeet ja valitaan jokin seuraavista hoitotoimenpiteistä:

– kiinteytys
– kosteutus
– anti-age
– puhdistus

Tässä hoidossa kasvojesi iho saa upean käsittelyn erilaisilla vaikuttavilla tehoaineilla ja erityisesti ainutlaatuisella naamiolla, joka valmistetaan paikan päällä ihotyypin mukaisesti.Lisäksi hoidossa on kaksi erityylistä hierontaa eli ns. klassinen sekä kasvojasi tehokkaasti muokkaava ja kiinteyttävä hieronta. Laitehoito tai mekaaninen syväpuhdistus tehdään tarvittaessa, ihosi tarpeiden mukaan.


Kemiallinen Ekopharma pH-kuorinta -hoito

Saatavilla kasvoille (45 min), kasvoille ja kaulalle (65 min) ja kasvoille, kaulalle ja dekolteelle (75 min). Hinnat 55 € – 75 €


Ihon pintaa uudistava, väriä tasoittava ja ihoa heleyttävä kuorintahoito 45 min/ 55 €

Hoidon tarkoituksena on kirkastaa, tasoittaa ja heleyttää ihon väriä. Kuorinnan avulla voidaan lisäksi vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa pieniä juonteita sekä kiinteyttää ihoa. Kuorintoja on kahta vahvuutta, miedompi pH3-kuorinta, joka sopii kaikkien ihotyyppien kuorintaan ja se tulee koko kasvoille tai vahvempi kuorinta pH2, joka on tarkoitettu hyperpigmentaation, aknen, aknearpien ja muiden paikallisten iho-ongelmien hoitoon. PH-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja siten uudistavat ihoa.

Huom! Iho voi punoittaa, pistellä tai kirvellä hoidon aikana tai sen jälkeenkin.

Hoidon kulku: alkupuhdistus, pH-kuorinta kasvot, naamio kasvoille ja dekolteen & käsien hieronta.


Ihon pintaa uudistava ja ihoa heleyttävä kuorintahoito. Kasvot ja kaula 60 min / 60 €
sis. alkupuhd., pH-kuorinta kasvot ja kaula, naamio + käsien tai jalkojen hieronta (polvesta alasp.)


Ihon pintaa uudistava ja ihoa heleyttävä kuorintahoito. Kasvot, kaula ja dekoltee 70 min / 70 €
sis. alkupuhd., pH-kuorinta kasvot, kaula ja dekoltee, naamio + käsien tai jalkojen hieronnan (polvesta alaspäin)


Ihoanalyysi n. 15-20 min / 20 €
sis. pintapuhdistus puhdistusaineilla, ihoanalyysi,kasvovoide ja tuotesuositukset.

Nuoren ihon kasvohoito (14-22 vuotiaat)
55 min / 53 €

Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.


Nuoren ihon ultra-ääni & mekaaninen ihonpuhdistus (14-22 vuotiaat)
n. 65 min / 65 €
Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni-ihonpuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.


Intialainen päähieronta 40 min / 45 €

Hoitojen yhteydessä intialaisen päähieronnan hinta on 39 €


VOIT LISÄTÄ KASVOHOITOOSI:
– 10 min pidempi kasvojen & dekoltee-alueen hieronta 10 €
– Kestovärit ripsiin ja kulmiin hoidon yhteydessä  20 €
– Pelkkä kulmaväri hoidon yht. 12 €
– Pelkkä ripsiväri hoidon yht. 12 €
– Intialainen päänhieronta hoidon yhteydessä 30 min / 35 €
– Selkähieronta hoidon alkuun 20 min / 20 €
– Minimanikyyri sis., kynsinauhojen hoito, viilaus ja lakkaus 20 €
– Jalkahieronta (polvesta alaspäin) 15 min  15 €
– Vitamiinirikas, tehokosteuttava ja hoitava suklaa-appelsiinilämpönaamio käsille 10 €  (hoidon yhteydessä)