Laadukkaat ja luonnonmukaiset kauneudenhoitotuotteet

Kasvohoidon yhteydessä ja ihoanalyysin avulla valitaan ihotyypin mukaan soveltuvin ihonhoitosarja ja -tuote.
Tässä lyhyesti taustaa käyttämistämme laadukkaista ja erittäin toimivista ihonhoitosarjoista
eli Eko Pharma Professional sekä BTB13:

EkoPharma Professional -tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat Helsingissä. Tuotteissa käytetään niin paljon suomalaisia raaka-aineita kuin mahdollista, marjat tulevat lähituotantona luomutiloilta. Tämä ammattilaissarja on suunniteltu ihotautilääkäreiden, kemistien ja kosmetologien yhteistyönä vastaamaan suomalaisen ihon ja erityisesti herkän ihon tarpeisiin. EkoPharma Professional -tuotteissa ei käytetä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä eikä mykerökukkaisia kasveja kuten kamomillaa tai kehäkukkaa.

EkoPharma-sarjan tuotteet pohjautuvat suomalaisiin luomumarjoihin, joita ihomme ja kehomme ovat oppineet käyttämään kautta historiamme. Marjojen siemenöljyt ja marja- ja lehtiuutteet ravitsevat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Marjat ovat erittäin vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttiteho on suurempi kuin useimmilla muilla kasvikunnan tuotteilla.  Suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa. Hyvä siedettävyys, hoitavuus ja ravitsevuus tekevät EkoPharma Professional -sarjasta vahvan ammattisarjan. Säilyvyyttä takaamaan EkoPharma-tuotteissa käytetään kasviperäisiä, ruususta ja riisinkuoresta eristettyjä aineita. Tuotteiden tuoksu on peräisin raaka-aineista, lisättyjä tai synteettisiä hajusteita ei käytetä.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteiden sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho muodostuu ihosoluista, joilla kullakin on oma aineenvaihduntansa. Ihosolut tarvitsevat energiaa. Tätä energiaa iho saa sisäisesti ravinnosta sekä ulkoisesti ihonhoitotuotteiden avulla. Sisäisesti saatuja ravinteita ei usein riitä ihosoluille, sillä kehomme asettaa lähes kaiken muun ihon edelle tärkeysjärjestyksessä. Siksi ihosolumme tarvitsevat bioaktiivista ravintoa, jonka ihomme voi käyttää hyödyksi. EkoPharma-tuotteet ovat täynnä hyviä ja hoitavia raaka-aineita!
Suomalaisista luomumarjoista tehdyt siemenöljyt ja marjauutteet ovat superfoodia iholle.

 

BTB13 -tuotesarja perustuu kantasoluteknologiaan.

Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. Ihon kantasolut sijaitsevat epidermiksen (ihon pinnalllisin kerros) alimmassa kerroksessa eli stratum basalessa.  Kantasoluja esiintyy pääasiassa ihmisen rasvassa, siksi mm. rintaimplanteissakin tai kasvojen kohotusleikkauksissa käytetään ihmisen omaa rasvaa, koska tällöin hylkimisreaktioita on vähemmän.  Kantasolut jakautuvat ihossa ja uusivat ihoa. Vanheneminen johtuu kantasolujen huononemisesta, jota lisäävät mm. UV-valo, lääkkeet ja stressi. Ikääntymisen myötä kantasolujen energiansaanti vähenee mitokondrioiden eli solujen energiakeskusten toiminnan heikentyessä ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. Kantasolujen määrä ei tällöin vähene, mutta solut eivät enää kykene tuottamaan toimivia soluja. Vanhenemiseen liittyvä kudosten rappeutuminen voi johtua mitokondrioiden toimintahäiriöistä.

Käytän omassa hoitolassani anti age -hoidoissa sekä erittäin kuivan ihon ja herkän ihon hoidoissa suomalaiseen ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan perustuvaa tuotesarjaa nimeltä BTB13, jonka valmistaja on suomalainen Naviter Oy.  BTB13™ on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida heikosti toimivia kantasoluja.  BTB13™ – yhdisteen tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija ja sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset käynnistettiin jo 2000-luvun alussa ja Suomen patentti myönnettiin v. 2003 ja hyödyllisyysmallisuoja v. 2013. BTB13™ – yhdisteen vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, joka on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini, joka toimii oroottihapon kuljettimena ja poistaa kuona-aineita soluista, sekä hyaluronihappo, joka on tehokas ihon kosteuttaja.

Alhainen oroottihapon määrä tai kuona-aineet voivat estää kantasolun mitokondrioita toimimasta tehokkaasti. BTB13™ – terapialla tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, jolloin passivoituneet kantasolut elvytetään toimimaan ja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Oroottihapon puute voi aiheuttaa solujen energia-aineenvaihdunnan häiriön ja näin passivoida kantasoluja. Oroottihappoa esiintyy luonnollisesti elimistössä, mutta sen määrä voi laskea mm. ikääntymisen, sairauksien tai muiden ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta. BTB13™-yhdisteellä saadaan monivaikutteisia tuloksia; sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, ikääntyvään ihoon, ihon kutinaan, kuivaan, atooppiseen tai couperosa- ja akneihoon.

Niin sanotussa kantasolukosmetiikassa käytetään yleensä kasvien kantasolu-uutteita, joissa kantasoluja on eristetty esimerkiksi lakasta, omenasta tai alppiruususta. Näiden kantasolu-uutteiden tehtävänä on muodostaa kasvin oman perimän mukaisia soluja, mutta niillä ei voida vaikuttaa ihmisen kantasolujen toimintaan. Kasvikantasolu-uutteet ovat tehokkaita antioksidantteja, mutta vaikutusyhteyttä ihmisen kantasoluihin niillä ei ole, eli kasvien kantasoluilla ei ole mitään tekemistä ihonkaan solujen uusiutumisen kanssa.  BTB13™ ei ole uutettu kasvien kantasoluista, eli se ei ole kasvien kantasolu-uute. BTB13-yhdiste poikkeaa oleellisesti kasvien kantasolu-uutteista ja sen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Yhdisteen vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla laboratoriokokeissa. Tervetuloa tutustumaan BTB13 ™ -hoitoihin mm. mikroneulauksen avulla. Tekemäni mikroneulaus on enemmän kuin mikroneulaus, siinä vaikutetaan fibroblastisoluihin ja kantasoluihin patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä. Mikroneulaushoito tehoaa ryppyihin, juonteisiin, ihon värin tasoitukseen ja tehokkaaseen ihon kosteuttamiseen.